נסיעות

ביקור במוזיאון הלובר בעדשה

Pin
Send
Share
Send


הצטברות יצירות אמנות בלובר פירושה שציוריהם ופסליהם של אחד המוזיאונים החשובים בעולם אינם מאירים כמו שמגיע להם.

מתוך הנחת יסוד זו, זוג אדריכלים יפנים השיקו פרויקט מעניין שהורכב ממתן יצירות אמנות לסביבה ריקה, של מטרה בתולי יצירות אמנות לרכוש באמת את הערך המגיע והארכיטקטורה המקושטת של מוזיאון הלובר אינה מפריעה לתקשורת חושית בין המבקר ליצירה הסופית.

מתוך הנחת יסוד זו הרעיון של הביאו את האמנות העולה על גדותיו של הלובר לצרפתים של מחוזות והמקום הראשון בו הוא התחיל היה בעדשה.

העיר לנס, אזור הידוע היסטורי כרייה ורחוק מחוגי התרבות הצרפתית, בירכה על תפיסת האמנות החדשה הזו החדשה. לובר-עדשה זה הופך להיות משלחת של המוזיאון הפריזאי הגדול.

בעקבות הנחת היסוד של שני האדריכלים היפנים, תפיסת המרחב היא בערך לתת חשיבות רבה יותר לתוכן מאשר ליבשת של המוזיאון. הארכיטקטורה המעודנת של הלובר החדש מפנה את מקומה לחדרים לבנים גדולים ללא קישוטים המחזקים את ההשפעה הוויזואלית של עבודותיהם, הגיבורים היחידים במקום.

Pin
Send
Share
Send